MET KiDS NAAR TANDARTS | Bellinga Familie Vlog #1133

16:4817 dagen geleden
Vandaag gingen we met de kinderen naar de tandarts. Luan heeft zijn eerste melktand eruit en er groeit nu een mooie grote mensen tand voor in de plaats waar hij heel trots op is. Verder gaan we lekker spelen in het bos bij het meertje aangezien het nog heerlijk weer is ( een na zomer weertje! ) Geniet gezellig met ons mee!

Related

BALLET LES BEGINT WEER! | Bellinga Familie Vloggers #1119

Na de zomervakantie begint niet alleen de school van Luan weer. Ook Lucilla haar ballet les gaat weer van start. Het is 2 maanden geleden wat we voor het laatst gingen dansen. Luxy is nu al wat ouder en wie weet vind ze het binnenkort ook wel leuk om mee te hupse. Mama huppelt in ieder geval weer vrolijk mee.
22:52

LUCiLLA'S K3 FEESTJE | Bellinga Familie Vlog #1068

Luan is naar school, Daniel is niet thuis, tijd voor een echt k3 feestje met de meisjes thuis Lucilla gaat helemaal op in haar rol Klaasje van K3 te willen zijn. In haar rollerdisco pak en haar microfoon maakt ze er een echt feestje van. Geniet en dans gezellig met ons mee
20:20

GROEP 2 OF GROEP 3? | Bellinga Familie VLog #1035

Vandaag hadden we een 10 min gesprekje met de juf van Luan. Het schooljaar is bijna voorbij en nu gaan we kijken hoe we het nieuwe schooljaar gaan beleven voor Luan. Luan is een jonge leerling ( een van de jongste uit zijn klas) Hij is vrij " wijs" in zijn woorden maar ook nog speels genoeg om lekker te spelen. De overgang van groep 2 naar groep 3 is een grote overgang voor deze leeftijd kinderen aangezien ze nu bijna de hele dag spelen ( spelenderwijs leren) en in groep 3 toch echt meer achter hun tafeltje komen te zitten en met " lessen" werken en er minder " gespeeld" wordt. Als ouders ( en als juf) vinden we het belangrijk dat hij zich zo goed mogelijk ontwikkelt dat hij als hij naar groep 3 zou gaan er ook echt " klaar" voor is. Vandaag nemen wij samen met de juf ( en met Luan zelf) ons besluit hierin wat het beste is voor zijn eigen ontwikkeling.
19:46