De Grote Bellinga Fan Show 2018

Zijn jullie er klaar voor? Want het is bijna zover: De Grote Bellinga Fan Show komt eraan!

We hebben deze speciale pagina aangemaakt om alle informatie over De Grote Bellinga Fan Show met jullie te delen. Dat betekent dat je alleen op deze pagina alle informatie over de show, de kaartverkoop en alle andere details kunt vinden. Da's wel zo gemakkelijk: je hoeft alleen deze pagina in de gaten te houden en dus niet te bellen, mailen, Whatsappen of postduiven te versturen. Handig, toch?

Datum en locatie:

De Grote Bellinga Fan Show vindt plaats op zondag 2 september in Theater De Spiegel (Spinhuisplein 14, 8011 ZZ) in Zwolle. 

Aanvangstijden en het dagschema worden in aanloop naar het evenement op deze pagina bekend gemaakt.

Tickets:

Vanwege de enorme interesse in De Grote Bellinga Fan Show neemt Theater De Spiegel de ticketverkoop op zich. Dit betekent dat tickets voor de show alleen verkocht gaan worden op de website van Theater De Spiegel. De ticketverkoop start in de week van 16 juli, dus houd de website van het theater goed in de gaten.

Elk ticket heeft een stoelnummer, zodat je er zeker van bent dat je naast degenen kunt zitten met wie je naar de show komt.

Zodra exact bekend is op welk tijdstip de ticketverkoop start, lees je dat ook op deze pagina.

Aanmeldformulier webshoplink:

Om het nog gemakkelijker te maken om aan tickets voor De Grote Bellinga Fan Show te komen, hebben we een aanmeldformulier aangemaakt. Door op de onderstaande link te klikken en je aan te melden, ontvang je de link naar de webshop van Theater De Spiegel in je mailbox, zodra deze beschikbaar is.

LET OP: aanmelden voor de mailing betekent niet dat je verzekerd bent van tickets. Het is slechts een extra manier om de link naar de webshop van Theater De Spiegel te ontvangen.

Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor de mailing:

Meld je aan!

Stadsfestival Zwolle:

De Grote Bellinga Fan Show vindt plaats in dezelfde week als het Stadsfestival Zwolle, dat wordt gehouden van donderdag 30 augustus tot en met zondag 2 september. Dat betekent dat je na het bezoeken van De Grote Bellinga Fan Show gezellig het Stadsfestival kunt verkennen.

Het Stadsfestival is een meerdaags theaterfestival met gevarieerd aanbod van muziek, theater, dans, opera, eten en drinken, dat zich afspeelt in Zwolle. Het Noordereiland, naast Theater De Spiegel, wordt omgetoverd tot een bruisend festivalterrein.

We kijken ernaar uit om je op 2 september in Theater De Spiegel te zien bij De Grote Bellinga Fan Show! Houd deze pagina goed in de gaten, want alleen hier lees je het laatste nieuws over alles dat met de show te maken heeft.

 

Liefs,

De Bellinga’s