Nieuws: Welkom bij de officiële Bellinga Fanclub!

3 jaar geleden

Click hier voor de opties van Fanclub lidmaatschap 

undefined


Het is eindelijk zover: het Bellinga TV-team introduceert de officiële Bellinga Fan Club met een eigen online community! Via Bellinga TV gaan we een hoop bijzondere dingen doen voor de fans die de familie Bellinga een warm hart toedragen. 

Voor alle duidelijkheid: registeren op Bellinga TV zal altijd gratis blijven. Op Bellinga TV kun je altijd en in een veilige omgeving de dagelijkse vlogs van De Bellinga’s bekijken. Maar… er is nog véél meer te doen op Bellinga TV! Daar vertel ik jullie graag nog veel meer over: 

Fanclub-lidmaatschap: Lid worden van de Bellinga Fan Club is heel eenvoudig en kan al in een paar muisklikken met één van de drie lidmaatschappen ( éénmalige betaling, géén abonnement). Met een lidmaatschap krijg je toegang tot alle extra video’s, alle voordelen, de community comments en nog veel meer. Hoe leuk?! 

Word nu lid van de Bellinga Fan Club XXL , het meest uitgebreide lidmaatschap, of kies één van de andere opties.

De voordelen van de Bellinga Fan Club XXL:
Kosten: €1,25 per maand/12 maanden

• De dagelijkse vlog 1 dag eerder!
Speciaal voor onze échte fans: elke dag kun je de vlog van De Bellinga’s één hele dag eerder zien dan op Youtube.

• Lucky Luan ( een gloednieuwe serie!) 
Bekijk zes afleveringen van Lucky Luan, een échte cowboy tv-serie met de hele familie in de hoofdrol, gemaakt met een professionele tv-en bioscoopfilm-crew. Elke dinsdag verschijnt er een gloednieuwe aflevering op Bellinga TV! Hier vindt je aflevering 1.

• Exclusieve nieuwe series
Ons geweldige Bellinga TV-team is al druk bezig met het maken van nieuwe plannen voor speciale videos en content op het Fan Club-platform. Denk je met ons mee?

• De Grote Bellinga Fan Show terugzien ( 2 uitvoeringen!)
Kijk nu direct naar de twee theatershows die De Bellinga’s hebben gehouden in Theater De Spiegel in Zwolle. Ruim 2,5 uur aan unieke video content! Was jij erbij?

• Het Bellinga Fan Magazine 2020
In de loop van oktober ontvang je het speciale Bellinga Fan Magazine in jouw brievenbus! De komende weken kunnen jullie al meedenken over de inhoud van het tijdschrift en wie weet zie je jezelf dan nog terug op één van de bladzijden!

• Exclusieve live stream evenementen
Via het Bellinga TV-platform gaan we diverse live events plannen dit jaar. Zo kun je gemakkelijk extra avonturen van ons volgen en ook gemakkelijk evenementen bijwonen zijn waar je misschien niet naar toe kan reizen.

• Reageren ( comments) op alle vlogs!
Eindelijk! Zoals jullie misschien al wel weten, zijn comments bij veel YouTube-kanalen uitgeschakeld. Op het Bellinga TV fan-platform kun je wél comments plaatsen bij alle vlogs en video's. Gemakkelijk en veilig, binnen onze eigen fan community!

• Als eerste kaarten kopen voor Bellinga-events ( met korting!)
Het Bellinga TV-team is druk bezig met de voorbereiding van een aantal unieke fan events. Als lid van de Bellinga Fan Club krijg je als allereerste de kans om daar kaarten voor te kopen ( mét korting!). In juli hopen we een uniek event in cowboy-stijl te houden. Daar hoor je binnenkort meer over, dus houd Bellinga TV goed in de gaten.

• Voorrang bij exclusieve meet & greets 
Iedereen die lid is van de Bellinga Fan Club XXL kan niet alleen als eerste tickets kopen voor exclusieve meet & greet-evenementen, maar tijdens deze evenementen mag je als Bellinga Fanclub-lid ook als eerste ons ontmoeten en met ons op de foto. Hoe gaaf is dat?!

• Speciale winacties
Gave acties, winacties en leuke wedstrijden, speciaal voor onze Bellinga Fanclub-leden. Laat je verrassen!

• Nog veel meer extra’s en verrassingen!
Wij hebben nog zó veel meer plannen en hopen dat jullie samen met ons deze community verder gaan uitbouwen. Doe je mee?

We zijn zó ontzettend blij met de Bellinga Fanclub, omdat we nu écht  samen met jullie aan een online fan-community kunnen bouwen. We zien uit naar de vele leuke, exclusieve video’s en speciale evenementen die we op Bellinga TV met jullie gaan delen! Laten we samen onze online familie nog verder uitbreiden en nóg gezelliger maken dan hij al is.

Liefs,

Daniel, Fara, Luan, Lucilla, Luxy, Woezel, Pip en Sammie