Zo Werkt Onze App

Hallo lieve kijkers!

 

Om jullie ervaring met de Bellinga TV fan app te verbeteren, leggen wij hier uit hoe de app precies werkt.

 

1. Wanneer je onze app opent kom je meteen terecht in de tijdlijn. Hier hebben wij alle vlogs van de afgelopen week achter elkaar ingezet, zodat je op elk moment van de dag middenin een uitzending terecht komt en lekker mee kan kijken. Omdat het om een uitzending gaat (en niet om losse video's of vlogs), betekent dit dat je op de tijdlijn dus niet op pauze kunt drukken of verder/terug kunt spoelen. De tijdlijn blijft gewoon doorlopen. Ook staan alle 'Bellinga Fans in Beeld' video's op de tijdlijn.

2. Als je vervolgens 1 keer het scherm aanraakt, zie je linksboven een knopje met drie streepjes. Deze zal je naar het menu brengen. Ook zie je rechtsboven een knopje staan, waarmee je kan selecteren op welk apparaat je de tijdlijn wil bekijken. Zo kun je Bellinga TV bijvoorbeeld bekijken op je Apple TV of Smart TV. Leuk, toch?

3. Wanneer je op het menuknopje (de drie streepjes) hebt gedrukt, zie je dat het menu zich opent vanaf de linkerkant van het beeldscherm.

4. In het menu staan de volgende opties:

 

- Livestream: de livestream is een ander woord voor de tijdlijn. Als je hierop drukt, kom je dus weer in de uitzending van Bellinga vlogs en afleveringen terecht. 

 

- On Demand: onder het knopje 'On Demand' kun je alle video's en vlogs van De Bellinga's terugvinden en bekijken, waar en wanneer jij maar wilt. Een soort Bellinga Netflix, dus.

Deze video's zijn onderverdeeld in een aantal categorieën. Als je naar beneden scrollt, dan zie je de categorieën aangegeven boven de blokken met filmpjes. Als je op 'toon meer' klikt, zie je de subcategorieën. Via het vergrootglas rechtsboven in beeld kun je gemakkelijk een specifieke vlog of aflevering opzoeken. Als je vervolgens het filmpje bekijkt, zie je bovenin beeld 3 opties: links kun je selecteren op welk apparaat je de video wil bekijken, via het tweede knopje (de eerste van rechts) kun je de video delen via de aangegeven kanalen en via het meest rechtse knopje kun je de video afsluiten.

 

- Belinga Fans in Beeld: Om de Bellinga Fan App nóg leuker te maken, plaatsen wij elke week een compilatie van jullie ingezonden video's. Elke week is er een nieuwe opdracht die jullie kunnen uitvoeren. Op deze pagina kun je vinden wat de laatste opdracht was en onderaan de pagina wat de nieuwe opdracht is. Filmpjes kun je insturen via de knop 'Stuur media in', die je in het menu kunt vinden. Als je niet wilt dat jouw filmpje te zien is in de compilatie, kun je een mailtje sturen naar info@bellinga.tv.

 

- De Bellinga's op social media: Op deze pagina zie je alle social media kanalen van De Bellinga's. Als je op de linkjes klikt, kun je de avonturen van De Bellinga's ook daar volgen!

 

- Welkom op Bellinga TV!: Hierin wordt je verwelkomt door De Bellinga's en krijg je uitleg over de Bellinga TV Fan App en de zender Bellinga TV.

 

- Stuur media in: Via deze knop kun je een videoberichtje naar De Bellinga's sturen. Hiervoor moet je de app toegang geven tot je bibliotheek met video's op je smartphone of tablet. Je kan ter plekke een video maken of er eentje uit je bibliotheek selecteren. Als je een video hebt gekozen of opgenomen, kies je vervolgens de juiste categorie. Voor de wekelijkse 'Bellinga Fans in Beeld'-serie kun je op deze manier dus je filmpje uploaden. Probeer een filmpje te maken terwijl je de telefoon schuin houdt en niet rechtop, zodat we het beter kunnen monteren.

 

- Account: Hier kun je de instellingen van je account wijzigen. Via de eerste knop kun je je interesses wijzigen. Door jouw interesses in te vullen, zorgt de Bellinga TV Fan App ervoor dat je video's en vlogs te zien krijgt, die aansluiten op wat jij leuk vindt. Via de tweede knop kun je de instellingen van je profiel wijzigen, zoals je naam en je mailadres. Via de derde knop kun je je wachtwoord wijzigen. Met de vierde knop kun je je wachtwoord resetten. Met de vijfde en zesde knop kun je de algemene voorwaarden en disclaimer van Bellinga TV vinden en met de laatste knop kun je uitloggen.

 

- Instellingen: hier kun je de instellingen van de app wijzigen.

 

Mochten er problemen zijn met de app, dan kun je dat melden via info@bellinga.tv.