Welkom op Bellinga TV!

 

 

Hoi! Wat leuk dat je kijkt naar Bellinga TV, de online tv-zender van de bekendste familievloggers van Nederland: De Bellinga’s! Op Bellinga TV volg je dagelijks de avonturen van ouders Daniël en Fara, de kinderen Luan, Lucilla en baby Luxy én honden Woezel en Pip.

 

Op Bellinga TV bekijk je elke dag een gloednieuwe aflevering van De Bellinga’s, maar kun je ook alle afleveringen van de afgelopen jaren terugkijken - waar en wanneer je maar wilt.

 

Exclusief op Bellinga TV krijg je video’s te zien die nergens anders verschijnen en wordt er bovendien zelfs live uitgezonden. Met de officiële Bellinga TV app voor Apple-telefoons en Android-telefoons maak je de bijzondere momenten samen met De Bellinga’s als allereerste mee, dus download ze snel voor Apple en Android!

 

De Bellinga’s: de allerleukste vlogfamilie!

 

Met ruim 12 miljoen kijkers per maand, 280.000 YouTube-abonnees en ruim 1.700 video's zijn De Bellinga's verreweg de grootste familievloggers van Nederland en zijn ze één van de grootste en populairste Nederlandse zenders. Elke ochtend, 7 dagen per week, verschijnt er een nieuwe aflevering op Bellinga TV, waarin te zien is hoe de familie hun dag beleeft. Van opstaan en ontbijten tot zwemles en vakanties: als kijker van Bellinga TV ben je overal bij.

 

Het avontuur van De Bellinga’s begon op 6 november 2014, toen de allereerste vlog van Daniël en Fara verscheen. Sindsdien filmen en vloggen ze hun dagelijks leven en bieden ze hiermee een uniek inkijkje in het leven van een gezellige en liefdevolle Hollandse familie. Op 24 juli 2015 besloten Daniël en Fara om dagelijks te vloggen en sindsdien kijken miljoenen kijkers per maand iedere ochtend naar de familie.

 

Geniet van de avonturen op Bellinga TV en download de Bellinga TV app op:

 

Apple iOS Store

Google Play Store