1000 CADEAUTJES UiTPAKKEN ( ook van DYTG 2018) | Bellinga Fanmail Video #16

44:063 jaar geleden
Ongelofelijk veel lieve tekeningen, kaartjes, brieven, knutselwerkjes en cadeautjes hebben we van jullie gekregen. Dank jullie wel voor al jullie liefde die we van jullie terug krijgen. Daniel en ik staan soms met open mond te kijken wat er allemaal binnen komt van jullie. We proberen onze kinderen zo goed mogelijk bewust te maken dat dit niet iets “ normaals” is, maar een resultaat van onze liefdevolle familie vlogjes die we met jullie delen. In deze video halen we weer alles aan jullie zien. Heb jij jouw cadeautjes en tekening voorbij zien komen? We doen ons best echt ALLES te laten zien, maar het kan zijn dat er iets “ tussen uit glipt” in de video. Weet dat we dan wel je post hebben gehad en het hebben gezien en gelezen! Een hele dikke en warme knuffel van ons voor jullie allemaal! #DeBellingaS #FamilieVloggers #youtubefamilie

Reacties

Helaas kan je op dit moment geen reactie plaatsen, omdat het volgens ons systeem niet toegestaan is. Mocht je van mening zijn dat dit onterecht is, neem dan contact met ons op.

Lucky Luan de serie

Speciaal voor onze fanclub hebben wij als familie onze eerste serie opgenomen. Wat een cowboy avontuur, we zijn zo benieuwd wat jullie er van vinden. KijkhierLucky Luan.

Het grote Bellingaboek

Weer een droom die uitkomt, 200 pagina’s met ons verhaal.

Reserveerhet boek en krijg bij de eerste druk een gratis, exclusief Bellinga-(foto)boek!