WE DOEN EVEN NiKS! | Bellinga Familie vlog #987

12:326 maanden geleden
Vandaag zijn allebei de kinderen naar school/ kinderdagverblijf. De afgelopen tijden hebben we het best druk gehad. ( Ook achter de schermen komt er veel op ons af wat jullie niet altijd mee maken op de vlog) Vandaar dat we even ' neer ploffen" op de bank en helemaal niks doen in deze vlog en hopen op jullie begrip. Maar niet getreurd, er gaan de komende dagen weer super gave vakantie vlogs komen! En we delen heel veel mooie instagram fan-arts van jullie. We proberen overal hartjes op te geven als we iets zien, iedereen terug te volgen als het kan en zoveel als kan terug te laten zien in deze vlog. Nogmaals, dank jullie wel allemaal, jullie zijn de liefste fans! Wil je dat we jouw foto zien? Gebruik dan altijd #debellingas & #familievloggers Dikke knuffel van ons Veel kijkplezier!

Nieuwonlangs toegevoegdToon meer

DE BELLiNGA'S - Volg Je Hart (Officiële Videoclip)

Hier is hij dan! Onze eerste eigen liedje met videoclip! Dit liedje is in eerste instantie gemaakt voor onze Bellinga Fan Show afgelopen sept 2018. Maar na het grote succes in de zaal en op social media vroegen jullie massaal waar dit liedje te downloaden was. Speciaal voor jullie zijn we opnieuw de studio ingedoken en zijn we voor het groene doek gaan staan om hier een officiël nummer van te maken. Vandaag is het dan zo ver. Ons eerste familie Bellinga Lied is een feit! Het is een vrolijk en lekker los mee zing nummer geworden ( die misschien wel een beetje in je hoofd blijft hangen) We hopen dat jullie er blij van worden en van kunnen genieten net zoals wij! ( ook al zijn wij niet het beste zing en dans talent!
03:10

TWiSTER CHALLENGE MET BROER EN ZUSJES | Bellinga Familie Vloggers #1178 #DeBellingaS #BellingaTV #FamilieVloggers.nl #FamilyVloggers.com #Youtube #Google #Partnership #Norton

Vandaag houden we een heerlijk rustdagje in onze thuispakken. Oefent Daniel zich suf met zijn drone. En is blij met de samenwerking dat Norton Premium Family nu onze Macbook en Iphones beschermt voor virussen.... waar we door getroffen waren.... En wij en de kids nu veilig kunnen internetten... Relax lekker met ons mee!
26:53

NiEUWE BABY ZWEMBAND | Bellinga Familie Vloggers #1177 #DeBellingaS #BellingaTV #FamilieVloggers.nl #FamilyVloggers.com #Youtube #Google

Vandaag gaan de kids naar school en worden Woezel en Pip lekker kort geschoren. En gaan we in de middag naar Luan zijn B zwemles en lekker spelen in het zwembad. En geniet Luxy volop van haar nieuwe baby zwemband.
20:27