WE DOEN EVEN NiKS! | Bellinga Familie vlog #987

12:323 jaar geleden
Vandaag zijn allebei de kinderen naar school/ kinderdagverblijf. De afgelopen tijden hebben we het best druk gehad. ( Ook achter de schermen komt er veel op ons af wat jullie niet altijd mee maken op de vlog) Vandaar dat we even ' neer ploffen" op de bank en helemaal niks doen in deze vlog en hopen op jullie begrip. Maar niet getreurd, er gaan de komende dagen weer super gave vakantie vlogs komen! En we delen heel veel mooie instagram fan-arts van jullie. We proberen overal hartjes op te geven als we iets zien, iedereen terug te volgen als het kan en zoveel als kan terug te laten zien in deze vlog. Nogmaals, dank jullie wel allemaal, jullie zijn de liefste fans! Wil je dat we jouw foto zien? Gebruik dan altijd #debellingas & #familievloggers Dikke knuffel van ons Veel kijkplezier!

Reacties

Helaas kan je op dit moment geen reactie plaatsen, omdat het volgens ons systeem niet toegestaan is. Mocht je van mening zijn dat dit onterecht is, neem dan contact met ons op.

Lucky Luan de serie

Speciaal voor onze fanclub hebben wij als familie onze eerste serie opgenomen. Wat een cowboy avontuur, we zijn zo benieuwd wat jullie er van vinden. KijkhierLucky Luan.

Het grote Bellingaboek

Weer een droom die uitkomt, 200 pagina’s met ons verhaal.

Reserveerhet boek en krijg bij de eerste druk een gratis, exclusief Bellinga-(foto)boek!