GROEP 2 OF GROEP 3? | Bellinga Familie VLog #1035

19:463 jaar geleden
Vandaag hadden we een 10 min gesprekje met de juf van Luan. Het schooljaar is bijna voorbij en nu gaan we kijken hoe we het nieuwe schooljaar gaan beleven voor Luan. Luan is een jonge leerling ( een van de jongste uit zijn klas) Hij is vrij " wijs" in zijn woorden maar ook nog speels genoeg om lekker te spelen. De overgang van groep 2 naar groep 3 is een grote overgang voor deze leeftijd kinderen aangezien ze nu bijna de hele dag spelen ( spelenderwijs leren) en in groep 3 toch echt meer achter hun tafeltje komen te zitten en met " lessen" werken en er minder " gespeeld" wordt. Als ouders ( en als juf) vinden we het belangrijk dat hij zich zo goed mogelijk ontwikkelt dat hij als hij naar groep 3 zou gaan er ook echt " klaar" voor is. Vandaag nemen wij samen met de juf ( en met Luan zelf) ons besluit hierin wat het beste is voor zijn eigen ontwikkeling.

Reacties

Helaas kan je op dit moment geen reactie plaatsen, omdat het volgens ons systeem niet toegestaan is. Mocht je van mening zijn dat dit onterecht is, neem dan contact met ons op.

Lucky Luan de serie

Speciaal voor onze fanclub hebben wij als familie onze eerste serie opgenomen. Wat een cowboy avontuur, we zijn zo benieuwd wat jullie er van vinden. KijkhierLucky Luan.

Het grote Bellingaboek

Weer een droom die uitkomt, 200 pagina’s met ons verhaal.

Reserveerhet boek en krijg bij de eerste druk een gratis, exclusief Bellinga-(foto)boek!