LiVE ZAPP AWARDS SHOW MET DE KiDS | Bellinga Familie Vloggers #1290

30:3512 dagen geleden
Vandaag nemen we je met ons gezin mee naar de zapp awards waar we dankzei al onze fans in de top 3 youtubers genomineerd zijn..

Gerelateerd

ALADDiN EN DE WENSLAMP + WinActie | Bellinga Familie Vloggers #1298
Theater

ALADDiN EN DE WENSLAMP + WinActie | Bellinga Familie Vloggers #1298

Vanmiddag zijn we uitgenodigd bij Aladdin theater Terra voorstelling en mogen winactie weggeven...
16:22
DE BELLiNGA'S - Volg Je Hart (Officiële Videoclip)
Theater
Uit & ThuisBabyVakantieShopblogBijzondere gebeurtenissenFeestdagenLuanLucillaFansPapa en mama

DE BELLiNGA'S - Volg Je Hart (Officiële Videoclip)

Hier is hij dan! Onze eerste eigen liedje met videoclip! Dit liedje is in eerste instantie gemaakt voor onze Bellinga Fan Show afgelopen sept 2018. Maar na het grote succes in de zaal en op social media vroegen jullie massaal waar dit liedje te downloaden was. Speciaal voor jullie zijn we opnieuw de studio ingedoken en zijn we voor het groene doek gaan staan om hier een officiël nummer van te maken. Vandaag is het dan zo ver. Ons eerste familie Bellinga Lied is een feit! Het is een vrolijk en lekker los mee zing nummer geworden ( die misschien wel een beetje in je hoofd blijft hangen) We hopen dat jullie er blij van worden en van kunnen genieten net zoals wij! ( ook al zijn wij niet het beste zing en dans talent!
03:10
OPNiEUW DE STUDiO iN  | Bellinga Familie Vloggers #1157 #DeBellingaS #BellingaTV #FamilieVloggers.nl #FamilyVloggers.com #Youtube #Google
Theater

OPNiEUW DE STUDiO iN | Bellinga Familie Vloggers #1157 #DeBellingaS #BellingaTV #FamilieVloggers.nl #FamilyVloggers.com #Youtube #Google

Zoals jullie weten hebben we voor onze Bellinga Fan Show een eigen nummer opgenomen. Wegens grote enthousiasme over ons liedje in de #BellingaFanShow hebben we besloten dit liedje officieel uit te gaan brengen. Hiervoor moeten we nog een keer de studio in om het lied opnieuw in te zingen. Ook zijn er wat aanpassingen in de tekst gedaan om het nog beter te laten klinken. Al moeten de kinderen wel even omschakelen wat de tekst van het liedje betreft .. haha Kijk en zing gezellig met ons mee ..
22:40