WIJ ZIJN WIE WE ZIJN | Bellinga Vlog #637

16:533 jaar geleden
Laatst kreeg Daniel nogal wat te voortduren onder in de reacties over hoe hij doet in onze vlogs. ( de afgelopen vakantie vlogs) We willen in deze vlog kort hierop reageren. Daniel is wie hij is. Natuurlijk nemen we positieve feedback altijd ten harte en proberen we ons daarin te verbeteren. Hierin is het uiteraard erg belangrijk dat Daniel en ik ( en ook de kids) gewoon kunnen zijn wie wij zijn. Het is erg lastig onze eigenschappen steeds te moeten aanpassen aan de wensen van al onze kijkers. Dit zou er op neer komen dat we niet meer ons zelf kunnen zijn. Ook met onze “ gekke trekjes” en onze “ maniertjes”. Dit zou ook een mooie boodschap kunnen zijn voor iedereen in de wereld. Aanpassingen ter verbetering kan je altijd maken maar blijf wel bij jezelf en maak niet iemand anders van jezelf. *dankjulliewel voor jullie begrip Liefs, Daniel en Fara

Reacties

Helaas kan je op dit moment geen reactie plaatsen, omdat het volgens ons systeem niet toegestaan is. Mocht je van mening zijn dat dit onterecht is, neem dan contact met ons op.

Lucky Luan de serie

Speciaal voor onze fanclub hebben wij als familie onze eerste serie opgenomen. Wat een cowboy avontuur, we zijn zo benieuwd wat jullie er van vinden. KijkhierLucky Luan.

Het grote Bellingaboek

Weer een droom die uitkomt, 200 pagina’s met ons verhaal.

Reserveerhet boek en krijg bij de eerste druk een gratis, exclusief Bellinga-(foto)boek!