PUPPY UPDATE ! | Bellinga Vlog #689

15:146 jaar geleden

In deze hangbank vlog even wat updates over de puppy 'tjes. Er was namelijk best een ophef onder onze video's in de reacties onder de vlogs van toen we de puppy's gingen ophalen en de paar vlogs die daarna kwamen. Dat we niet goed met ze omgingen ect.

We begrepen jullie bezorgdheid, ook omdat ik niet duidelijk in de vlog heb verteld wat mijn ervaring met honden is en jullie dus dachten dat wij geen kennis van honden hebben.

Ik heb toen later dit bericht onder in de comments gezet:
" Lieve mensen, even voor wat duidelijkheid. Het betekend niet dat als jullie iets in de vlog zien, dit de hele dag zo gaat. Uiteraard weten we dat de pups veel moeten slapen. Dat de bench hun plekje is en dat de kids ze niet zo vaak moeten optillen en goed onder de pootjes en kontje moeten vasthouden ect. Hier letten wij uiteraard zeker op, maar dit zie je natuurlijk niet steeds in de vlog! Wij zijn volwassen ouders die echt wel weten wat we doen. Zelf ben ik met 2 honden opgegroeid ( die we als pups hebben gekregen) En een van onze eigen honden heeft zelfs een nestje van 6 pups gehad die ik persoonlijk geboren heb zien worden en weken lang hebben verzorgt. Dus met mijn kennis over honden is geen gebrek, geen zorgen! Dank jullie wel voor jullie bezorgdheid, maar dit is echt niet nodig. De pups zijn in liefdevolle en goede handen."

En daarop hebben jullie begripvol gereageerd.
In deze vlog even wat meer duidelijkheid en updats hoe wij hierin staan.

De rede dat we nu pas op jullie reacties reageren in de vlog komt doordat onze vlogs 10 dagen achter lopen op realiteit. Dus op het moment dat jullie een reactie plaatsen is die dag voor ons al 10 dagen geleden. En als wij daarop reageren in een vlog zien jullie dat dus weer 10 dagen later.

Sorry voor het wat lange verhaal maar dat was even nodig voor de nodige info naar jullie toe!

We waarderen jullie enorm en hopen op jullie begrip en vertrouwen dat Daniel en ik als volwassen mensen echt wel goed voor de puppy's zorgen en de kinderen daarin opvoeden. ( realiseer je alleen wel dat we niet alles vloggen, dus als we de kinderen terecht wijzen zien jullie dat niet in de beelden)

Lang verhaal. Korte conclusie: Geen zorgen, alles is onder controle :P