DYTG 2018 DAG 2 | ZOVEEL FANS! | Bellinga Familie Vlog #983

19:003 jaar geleden
We hebben zo veel van jullie ontmoet op de DYTG! Eigenlijk hadden we 50 besloten meet en greets op 1 dag omdat het anders te druk zou worden voor de kinderen. Maar omdat jullie met zo veel waren en we het liefst niemand wilde overslaan hebben we ook de gene die eigenlijk geen meet en greet ticket had een grote groepsfoto met ons laten maken en kon iedereen komen spelen in de Luan knutselhoek en Lucilla make-up hoek. Zo was het voor zowel ons als de kinderen prima te doen en konden we zo veel als we konden van jullie toch ontmoeten! Heb je ons nu helaas toch gemist? Niet getreurd! 1 september organiseren wij ons aller eerste eigen Bellinga Event waarin we jullie allemaal weer willen ontmoeten en heel hele leuke dag voor jullie organiseren. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar zodra we meer weten horen jullie het als eerste! Je houden van jullie allemaal en jullie zitten allemaal diep in ons hart! Een warme knuffel van ons allemaal! Liefs, Daniel, Fara, Luan, Lucilla, Luxy, Woezel en Pip Bellinga

Reacties

Helaas kan je op dit moment geen reactie plaatsen, omdat het volgens ons systeem niet toegestaan is. Mocht je van mening zijn dat dit onterecht is, neem dan contact met ons op.

Lucky Luan de serie

Speciaal voor onze fanclub hebben wij als familie onze eerste serie opgenomen. Wat een cowboy avontuur, we zijn zo benieuwd wat jullie er van vinden. KijkhierLucky Luan.

Het grote Bellingaboek

Weer een droom die uitkomt, 200 pagina’s met ons verhaal.

Reserveerhet boek en krijg bij de eerste druk een gratis, exclusief Bellinga-(foto)boek!